Archief opslagsystemen | Magazijn opslag | Verhuizing opslag | Aanbieding-occasions | Service | Digitalisering archief | Contact
Indexpagina

 Hagisto

Paternosterkasten

Advisering en het leveren van betere archief en magazijn inrichtingen op een professionele wijze, dat zijn onze belangrijkste kernactiviteiten.


  

Vaak gezocht:

verrijdbare stellingen - verrijdbare kasten - verrijdbare rekken - compacte kasten - mobiele rekken - magista kasten - Kardex kasten - paternosters - paternosterkasten - paternosterkast - gebruikte paternosterkast - ladekasten - magazijninrichting - opslagsystemen - digitalisering en opslag - 2e hands opslag - magazijnruimte - voordelige opslag - Lektrievers - archiefsystemen - archiefinrichting - archiefdepot - bakkenmagazijn - plateauliften - magazijnliften - indelingsmateriaal - ladeindelingen - digitalisering archief - archiefopslag

Paternosterkasten

 

Paternosterkasten

 

Paternoster voor hangmappen

 

 

 

Paternoster voor bakken, kleingoederen.

 

 

Voordelige paternosterkasten, nieuwe en gebruikt te leveren in alle maatvoeringen.


Voor de opslag van dossiers, bakjes, voorraden, artikelen, componenten etc etc.is de paternosterkast een ergonomische oplossing die veel capaciteit biedt op slechts een paar m2 oppervlakte.


Bovendien zijn paternosterkasten goed afsluitbaar en multifunctioneel in te delen.
Deze Lektrievers zijn door oa Kardex geproduceerd, geïnstalleerd en onderhouden.

Wij garanderen de werking van deze Lektrievers voor een lange periode.
Tevens kunt u het onderhoud laten uitvoeren door goed opgeleide monteurs.

De voordelen van de paternosterkasten op een rijtje :

-   Besparing in vloeroppervlakte
    De beschikbare hoogte kan optimaal worden benut.
-   Bedienings- en servicewerkzaamheden aan de voorzijde

Omdat alle bedienings- en servicewerkzaamheden aan de voorzijde geschieden, kunnen de Lektrievers zonder problemen naast elkaar of tegen een muur worden geplaatst, c.q. worden ingebouwd tussen pilaren of in het plafond.

 

- Ergonomie/comfortabel werken
Door een efficiënte en overzichtelijke manier van opslaan is het werken met een Lektriever makkelijk en eenvoudig. Het voorkomt fouten en werkt snel. De werkopening is op een ergonomisch prettige hoogte aangebracht; bukken en strekken is overbodig.

 

-    Tijdsbesparing
Het hele archief is nu binnen handbereik. De Lektriever kiest automatisch de kortste weg. Onnodig veel heen en weer lopen behoort tot het verleden.

 

-    Afsluitbaar
De werkopening van de Lektriever is door middel van schuifdeuren en een cilinderslot afsluitbaar, waardoor de inhoud op een solide manier beveiligd is.
Tevens is het verplaatsbare keyboard afkoppelbaar van de machine, niet-geautoriseerd gebruik wordt uitgesloten.

 

-    Computeraansluiting
De Lektriever kan op elk gewenst moment worden uitgevoerd met andere intelligente microprocessoren. Aansluiting op computers en barcode-toepassingen is via interfaces mogelijk.

 

-    Wijzigingen in plateaus
Wisseling van één of meerdere plateaus met een ander plateau kan eenvoudig en eveneens aan de voorzijde geschieden. De Lektriever hoeft dus niet te worden gedemonteerd. Zijn de nieuwe plateaus voorzien van een tussenplateau dan krijgt elk niveau zijn eigen plateaunummer. Dit nummer wordt opgeslagen in het geheugen van de microprocessor. De elektronica zorgt er voor dat de aanvankelijke stops worden uitgebreid tot het gewenste nieuwe aantal.

 

-    Uniek geleidegootsysteem zonder extra kettingen
Alle Kardex Lektrievers zijn voorzien van een uniek, uit één stuk geperst, geleidegoot¬ systeem, waardoor de plateaus te allen tijde horizontaal en geluidloos draaien. Extra kettingen zijn overbodig.

 

 

 

Neem eens contact op voor meer informatie >> klik hier

 

hagisto-systemen-logo-klein.jpg (14014 bytes)

 

 

wit.jpg (643 bytes)

info@hagisto.nl  | 06 371 99 542
Kerkweg 18 - 3465 JJ Driebruggen

 

Disclaimer | Sitemap

Zoekmachine marketing Roswebdesign BV ©