Indexpagina | Magazijn opslag | Verhuizing opslag | Aanbieding-occasions | Service | Digitalisering archief | Contact
bakkenmagazijn | plateauliften | magazijnliftenpaternosters | ladekasten  

 Hagisto

bakkenmagazijn, verrijdbare stellingen, voordelige opslag, magazijninrichting,compacte kasten.

Hagisto levert alle nieuwe opslagsystemen rechtstreeks vanaf de fabrieken in Nederland zonder tussenschakels, dit is voordeliger voor de eindgebruiker.

Service, Demontage diensten en installatie begeleiding is op basis van dagdelen met ons af te spreken.

Voor alle producten en montagediensten kunt u een prijsindicatie en offerte per omgaande opvragen.

  

bakkenmagazijn, verrijdbare stellingen, voordelige opslag, magazijninrichting,compacte kasten.

 

 

Handige opslagoplossingen worden op maat en in onderling overleg met de klant ontwikkeld. Een persoonlijk advies voor uw specifieke situatie is de basis van onze dienstverlening. Daarbij houden wij rekening met een groot aantal factoren en ontwikkelingen binnen uw organisatie, die van invloed kunnen zijn op het archiefbeheer en de opslag van dynamische en statische archieven.
Voordelige, reeds gebruikte systemen (ingeruild) kunnen hierbij budgettair aantrekkelijke keuze zijn. >> Klik hier voor de aanbiedingen.

Het correct en netjes archiveren is van groot belang. Het juist opslaan van bedrijfsinformatie in geprinte vorm is veelal geeist i.v.m. de gestelde bewaarplicht.

Hierbij is onderscheid te maken in dynamische en ( semi) statische archivering. Voor de overheid zijn er richtlijnen en regelingen opgesteld aangaande
de voorgeschreven wijze van archiveren.

 

(zie regeling :
REGELING van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 15 december 2009, nr. WJZ/178205 (8189), met betrekking tot de duurzaamheid en de geordende en toegankelijke staat van archiefbescheiden en de bouw en inrichting van archiefruimten en archiefbewaarplaatsen (Archiefregeling)

 

 

Jaarrekeningen, correspondentie, technische tekeningen, clientgegevens, interne vergaderstukken, beleidsstukken etc ect. Dit slechts een paar voorbeelden van te archiveren stukken.

 


De besproken uitgangspunten vormen de basis voor ons voorstel. De u aan te bieden opstelling met vaste stellingen wordt gevormd door een optimale verhouding tussen de inzet van hoogwaardige materialen, perfecte montage, optimale toegankelijkheid, maximale opbergcapaciteit en een concurrerende prijs.


Hierbij zijn goed gekozen hangmappen met binnenmappen en archiefdozen een handig middel om in op te slaan. Hagisto adviseert op locatie en kijkt naar de ruimte, de capaciteit en de raadpleegfrequentie.


archiefopslagsystemen-2.jpg (24577 bytes)

 

 

Technisch

Gelaste jukken garanderen u een maximale stabiliteit !
Een constructie met gelaste dorpels in jukken is zeer te prefereren
boven alternatieve constructies als : een constructie met gepopnagelde
verbindingen, verbindingen met inzetdorpels of jukken zonder verbindingen !

 


Specifieke voordelen en kenmerken van de Kardex vaste stellingen:
- De legborden zijn per 25 mm verstelbaar, via “vinkjes” in te hangen, op 8 punten dragend, dit deelt mee in de stabiliteit.
- De jukken worden gevormd door een U-profiel. De dikte van de staander is 0,9 mm, zijflenzen met perforatie 13 x 10 mm, om de 2,5 cm voor het inhaken van de hangframes en de leg/bodemborden;
de stijlen 35 x 30/35 mm. De voorstijlen zijn in aanzicht vlak afgewerkt zonder perforaties. In verband met deze dikte zijn de gelaste dorpels ook nog eens in een speciale zetting vervaardigd. Dit garandeert u topkwaliteit.

Hagisto heeft een team monteurs die direct na het inhuizen van de materialen het archiefsysteem opbouw.
Daarbij kunnen we ook de inhoud van bestaande opslagsystemen tijdelijk opslaan en weer terugplaatsen in het nieuwe systeem.


Voor afdelingsarchieven adviseren wij de type "Office" , een voordelig kleinschalig verrijdbaar systeem met gunstige vloerbelasting.

 


Voor opslagdepots, kelderruimtes en grotere musea adviseren wij het MG verrijdbare systeem electrisch en/of handwielaangedreven.

 

 

 

Voor meer informatie over bakkenmagazijn, verrijdbare stellingen, voordelige opslag, magazijninrichting,compacte kasten. >> klik hier

 

hagisto-systemen-logo-klein.jpg (14014 bytes)

 

Vaak gezocht:

bakkenmagazijn | plateauliften | magazijnliftenpaternosters | ladekasten

 

wit.jpg (643 bytes)

info@hagisto.nl  | 06 371 99 542
Kerkweg 18 - 3465 JJ Driebruggen

 

Disclaimer | Sitemap

Zoekmachine marketing Roswebdesign BV ©